Blog Buitenrijden | Tips & tricks

Op Buitenrijden.nl vind je alles voor de perfecte buitenrit. Je kan ook meer leren over waar je wel of niet een vignet nodig hebt, op welke stranden je wanneer mag rijden maar krijg je ook handige tips & tricks over het vervoeren van je paard of het maken van dagtochten of vakanties.

Dagtochten & Vakanties

Heb je zin in een lange buitenrit of dagtocht met je paard of ga je op vakantie met je paard? Wij hebben handige tips en tricks voor je verzameld die je goed voorbereiden op jouw dagtocht of vakantie met je paard.

Op pad met je paard

Op buitenrijden.nl vind je meer informatie over het maken van buitenritten in Nederland. Je kan op onze blog lezen waar in Nederland je een vignet nodig hebt om een buitenrit te maken en op welke delen van de strand je op welke tijdstippen mag rijden.

Verkeer & Transport

Op Buitenrijden.nl vind je meer informatie over de verkeersregels als je met je paard of menwagen deel neemt aan het verkeer. Je krijgt handige tips over het vervoeren van je paard en je kan een pagina vinden die je met niet paardenmensen kan delen om paarden veilig te kunnen passeren.

Welzijn

Op Buitenrijden.nl vind je meer informatie over het welzijn van je paard. Van voertips voor een lange rit tot vanaf wanneer je een drinkstop voor je paard moet regelen of EHBO voor je paard onderweg. Wij hebben handige informatie voor je samengesteld voor de perfecte buitenrit.

Andere disciplines

Wil je nog leuker buiten op pad met je paard? Krijg inspiratie van andere disciplines! TREC, WE en Endurance hebben leuke elementen die elke ruiter kan gebruiken om een nog fijnere buitenrit te maken met je paard of je paard goed voor te bereiden op dingen die je buiten tegen kan komen.

De favoriete route van..

De favoriete routes van onze buitenrijden.nl volgers!

Blogs over Buitenrijden

Blogs over Buitenrijden

Loading...