Word lid van de KNHS

Een lidmaatschap van de KNHS biedt leuke voordelen voor jou als ruiter of menner: 

  • Je profiteert van verschillende ledenvoordelen zoals speciale aanbiedingen en leuke acties bij PaardenWelkom bedrijven. Check de actuele ledenvoordelen.
  • Korting op de buitenritten van vindjebuitenrit.nl 
  • Toegang tot alle themaroutes van buitenrijden.nl
  • Je krijgt gratis het prachtige en informatieve Paard&Sport magazine
  • En alsof dat nog niet genoeg is regelen we ook nog super mooie kortingen en voordelen voor je bij paardenevenementen of bedrijven. Check hier het actuele aanbod.
  • Houd je ook van het rijden van wedstrijden? Bij de KNHS kun je wedstrijden rijden waar je deskundig beoordeeld wordt. Natuurlijk is daarbij veel aandacht voor fairplay doordat we met elkaar duidelijke regels hebben opgesteld. Onze verenigingen organiseren meer dan 7.000 wedstrijden per jaar waar jij aan deel kunt nemen. Keuze genoeg dus!

Ja, ik word lid van de KNHS

Buitenrijden.nl en de KNHS

Buitenrijden.nl is een platform van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), de paardensportbond van Nederland. Buitenrijden is een populaire vorm van paardrijden. Jaarlijks worden er 17 miljoen buitenritten gereden door meer dan 400.000 actieve ruiters. Met behulp van Buitenrijden.nl helpen we je graag op weg!

De KNHS behartigt de belangen van alle paardensporters in Nederland, waaronder die van ruiters en menners die liefhebber zijn van het maken van buitenritten. Samen met onze afdeling recreatie, de KNHS regioconsulenten en de mensen van het KNHS recreatiesportforum faciliteren we de recreatieve paardensport in Nederland. Denk aan de natuur openhouden voor ruiters en menners, lobbyen voor veiligheid van ruiters en menners in het verkeer bij lokale overheden en het onderhouden van contacten met terreineigenaren, gemeenten en andere overheden. Lees meer over de KNHS & Buitenrijden.nl 

Loading...