Korting op magazine Naober

Naober aanbieding voor KNHS leden

In samenwerking met KNHS en Buitenrijden.nl mogen wij u een mooie aanbieding doen. Neem nu een half jaar abonnement (stop automatisch) en krijg 3 nummers + 1 nummer gratis voor slechts € 17,50.
Ga hiervoor naar www.naober.nl/knhs (TIP! Ook leuk als cadeau!)

Naober is als een goede buurman, buurvrouw. Eentje bij wie je graag op bezoek gaat, een kopje koffie drinkt door wie je je graag laat bijpraten over het laatste nieuws uit de buurt.

Naober geeft de leukste ErOpUit-tips, vertelt je waar de mooiste plekjes zijn en waar de beste routes liggen om actief bezig te zijn en te genieten van de natuur. Hoe het gaat met die Bekende Nederlander die zijn of haar roots in het (noord)oosten heeft, wat je allemaal kunt koken met (streek)producten.
Naober geeft trends op tuingebied, weet alles over leuke Hebbedingen, laat je binnenkieken in huizen waar je anders alleen maar langs mag lopen én zet je aan het werk met originele puzzels en creatieve doe-het-zelf artikelen.

Naober informeert en inspireert. Maar bovenal brengt het verhalen van bijzondere mensen of mensen met een bijzonder verhaal. Altijd geïllustreerd met prachtige foto’s. Herkenbaar en dichtbij. Bij Naober ben je thuis.

Voor het KNHS ledenvoordeel, klik hier www.naober.nl/knhs

Loading...