KNHS-polis door EFO Verzekeringen

EFO Paardenverzekering vindt net als de KNHS de gezondheid van jouw paard heel belangrijk. Daarom zijn de handen ineen geslagen en is er exclusief voor KNHS-leden de KNHS-Polis geïntroduceerd.

Wat is de KNHS-polis?
Je wilt je graag verzekeren voor het verlies van je paard door een ongeval of een acuut verlopende ziekte en voor blijvende ongeschiktheid door een ongeval.

Met de KNHS-polis van EFO Verzekeringen verzeker je de volgende risico’s:

  1. Blijvende ongeschiktheid door een ongeval 
  2. Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door een ongeval 
  3. Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging door een acuut verlopende ziekte
  4. Overlijden of noodzakelijke levensbeëindiging van de merrie door complicaties bij de geboorte van een veulen

Aanvullende verzekering ‘beperkte ziektekosten’
Je kunt je paard aanvullend verzekeren met de aanvullende verzekering: Ziektekostenverzekering Beperkt. Deze aanvullende verzekering dekt dan ook de ziektekosten voor spoedeisende behandelingen. Het gaat hierbij om een plotseling optredend en direct levensbedreigende ziekte of ongeval.

KNHS-ledenvoordeel
Als KNHS-lid kan je gebruik maken van deze verzekering, daarnaast ontvangen KNHS-leden de aanvullende verzekering Ziektekostenverzekering Beperkt een half jaar gratis! 

Premie                                                                                                                         
Hoeveel premie je betaalt is afhankelijk van de verzekerde waarde. Dat is de waarde van je paard. Je kunt een paard al vanaf 500 euro verzekeren. Zo weet je altijd, mocht er iets met je paard gebeuren dat de verzekering dan bijspringt. Bereken je premie en sluit de KNHS polis af

Bekijk hier de verzekeringsvoorwaarden en verzekeringskaarten. Heb je eerst nog vragen en wil je advies? Neem dan contact op met EFO Paardenverzekeringen.

Loading...