Algemene voorwaarden Buitenrijden.nl

Buitenrijden.nl is een onderdeel van de KNHS. Het platform is voor recreatieve paardensporters die veilig en met plezier willen buitenrijden. Gebruikers en volgers vinden er diverse producten en diensten zoals de mooiste ruiter- en menroutes, cursussen en leermodules,  vakanties, evenementen, activiteiten en tips & tricks voor onderweg. Alles op het gebied van buitenrijden, plezier met je paard en paardenwelzijn.


PaardenWelkom (Vakanties)
Buitenrijden.nl is slechts een tussenpersoon en biedt advertentie ruimte aan voor verhuur van accommodaties die overnachtingen bieden aan ruiters en/of menners en hun paarden en/ of pony’s. Buitenrijden.nl verstrekt op haar website informatie over de accommodaties die aan de specifieke voorwaarden van PaardenWelkom voldoen.

Aanbieders onder het label PaardenWelkom worden hierna genoemd ‘Aanbieder’.

 1. Aansprakelijkheid
  Buitenrijden.nl is op geen enkele mogelijkheid aansprakelijk voor de gevolgen van claims van gasten als gevolg of in verband met onjuiste informatie van Aanbieder op Buitenrijden.nl. De gast kan Buitenrijden.nl niet aansprakelijk stellen voor de claims.
 2. Klachten
  Negatieve klachten over een Aanbieder worden eerst voorgelegd aan de betreffende aanbieder. Wij overleggen de klacht voor aan de betreffendeaanbieder en binnen drie dagen ontvangt u een reactie. Bij herhaalde klachten omtrent het verblijf en/of de geleverde diensten, is Buitenrijden.nl gerechtigd om een aanbieder uit te sluiten van deelname.


Buitenrit aanbieders (ritten)
Buitenrijden.nl is een tussenpersoon en biedt advertentieruimte aan voor maneges en particulieren die buitenritten aanbieden voor ruiters (en menners). Buitenrijden.nl verstrekt op haar website informatie over de buitenritten die aan de specifieke voorwaarden van ”de ritten” voldoen.

 1. Aansprakelijkheid
  Buitenrijden.nl is op geen enkele mogelijkheid aansprakelijk voor de gevolgen van claims in verband met onjuiste informatie van Aanbieder op Buitenrijden.nl. De gast kan Buitenrijden.nl niet aansprakelijk stellen voor deze claims. Buitenrijden.nl is niet aansprakelijk voor het uitvoeren van de buitenrit. De verzorging, uitvoering en veiligheid van de buitenrit ligt bij Aanbieder.
 1. Rijervaring
  Zorg altijd dat je een buitenrit boekt die past bij jouw rijervaring*. Indien blijkt dat je rijervaring niet voldoende is voor de buitenrit dan mag de aanbieder van de buitenrit je weigeren, zonder dat je het betaalde bedrag voor de buitenrit kan reclameren.
 • Onervaren (stap) let op: aan de hand / op de wagen altijd met cap
 • beginner (stap, draf)
 • half gevorderd (stap, draf, galop)
 • gevorderd (stap, draf, galop ook over smalle paden)


Adopteer Je Route

 • Vrijwilliger moet verzekerd zijn bij de (organisator) Via Staats Bos Beheer.
 • De organisator is aansprakelijk
 • Organisator is verantwoordelijk voor juistheid gegevens, mocht dit niet zo zijn kan de organisatie aansprakelijk worden gesteld.


Account Buitenrijden.nl

Privacyverklaring - KNHS

Leren
De cursussen en modules die worden aangeboden op Buitenrijden.nl zijn ontwikkeld door de KNHS in samenwerking met derden.

Om een cursus of module te volgen op Buitenrijden.nl is het maken van een account verplicht. De KNHS gaat discreet om met de gegeven informatie en deelt deze gegevens niet met derden.

Het certificaat is een bewijs van de behaalde module. Het certificaat is niet geldig als officieel document.  

Routes
Buitenrijden.nl is dagelijks bezig de routes up-to-date te houden in samenwerking met derden, zoals lokale routebureaus, recreatieschappen, gemeentes en provincies. Buitenrijden.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de routeinformatie of obstakels onderweg.  

Wanneer u een melding maakt in het meldpunt  streven wij er naar u binnen 48 uur een reactie te geven. In samenwerking met de grondeigenaar streven wij naar een snelle oplossing. De melder wordt op de hoogte gebracht van de voortgang.

Lidmaatschap

Privacyreglement Verwerking Persoons- en Paardgegevens

Loading...