Algemene voorwaarden Buitenrijden.nl

Door het aanmaken van een profiel op buitenrijden.nl ga je als gebruiker (bedrijf of ruiter) akkoord met de algemene voorwaarden van Buitenrijden.nl (hierna wij/ons).

Buitenrijden.nl is een initiatief (eigendom) van de KNHS. Op het online platform vind je paden, routes, buitenritten en vakanties te paard.

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?
Wij respecteren je privacy en zullen je gegevens dan ook niet delen met derden. Wanneer je onze website bezoekt registeren we cookies. Meer informatie hierover en hoe je deze kan instellen vind je op de pagina cookies.

Ga je vanuit buitenrijden.nl door op de website van een aangesloten partij. Bekijk dan bij de betreffende partij hoe dit bedrijf omgaat met jouw privacy.

Reserveren buitenritten en vakanties
Op buitenrijden.nl kan je buitenritten en vakanties vinden. Het boeken van deze buitenritten en vakanties gaat via de partij die de buitenritten aanbieden. Buitenrijden.nl heeft hier verder geen rol of aansprakelijkheid in.

Paden & Routes
Buitenrijden.nl is niet verantwoordelijk voor de conditie van de paden en routes. Wel kan je deze melden bij de regio consulent van de betreffende regio. Deze kan dan bekijken wat hij/zij kan doen. Je kan zelf actie ondernemen door mee te helpen met Adopteer je Route.

De routes en paden die op buitenrijden.nl worden aangeboden worden alleen via EasyGis vastgelegd.

Paarden Welkom

Paarden Welkom is een kwaliteitsmerk waar horecabedrijven en B&B’s zich kunnen aanmelden. Om dit kwaliteitsmerk te ontvangen moet een bedrijf voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden.  Deze eisen kan je hier lezen.  Via de afdeling recreatie van de KNHS kan het Paarden Welkom worden aangevraagd. De KNHS toetst of een bedrijf aan de eisen voldoet en het kwaliteitsmerk ontvangt.  

FNRS Maneges
Maneges worden via de FNRS doorgegeven aan buitenrijden.nl. Een manege krijgt daarna toegang tot een account en kan hier de gegevens van zijn/haar bedrijf beheren.   

Aansluiten bij buitenrijden.nl
Wil je aansluiten bij buitenrijden.nl? Neem dan contact met de reactie afdeling van de KNHS via recreatie@knhs.nl

KNHS-Ledenkorting
De KNHS-Ledenkortingen op buitenrijden.nl worden door derde partijen aangeboden. Om gebruik te kunnen maken van de korting dien je actief KNHS lidmaatschap te hebben en  je KNHS lidmaatschapsnummer aan deze partij te verstrekken. Het verder afhandelen van de korting verloopt volledig via de derde partij.

Aansprakelijkheid
Buitenrijden.nl  is niet aansprakelijk voor het uitvoeren van de buitenrit, vakantie en of overnachting. Deze aansprakelijkheid ligt bij de aanbieder van de buitenrit.

Loading...