Deel je route!

In 2019 zijn we gestart met het vullen van routes en paden op Buitenrijden.nl. Er staan nu ongeveer 80 routes en dagtochten op. Wanneer je KNHS-lid bent zie je alle routes wanneer je inlogt. Zonder inlog zie je bijna 60 routes.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie routes, om deze te verzamelen hebben we jou nodig! Buitenrijden.nl is voor en door paardenliefhebbers. Met elkaar kunnen we het platform nóg waardevoller maken. 

Deel je route
Rijd en/of men jij vaak in een bepaald gebied? Vind je het leuk om aan anderen te laten zien hoe mooi het daar is en rijd je al met GPS (op device of telefoon) of ben je bereid om dat te leren? Meld je dan aan voor deze actie!

We zoeken ruiters en menners die 3 routes - 10/15, 20/25, 25/30 km - kunnen aanleveren. Meerdaagse routes met overnachtingadressen mag ook. Jouw route wordt dan op Buitenrijden.nl gedeeld.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een webinar op 23 juni. Tijdens de webinar leggen wij je precies uit wat er van je verwacht wordt en wat je moet doen om een route aan te leveren. Je kunt dit thuis achter je computer volgen. Daarna kun je aan de slag in jouw gebied. We kijken er naar uit om met je samen te werken en zijn vooral benieuwd naar de mooie routes! 

 

Aanmelden Deel je routeLoading...