Westerkwartier menroute

Nuis, Groningen

popular
  • Afstand
    20,6 km
  • Vignet nodig
    Nee
  • Type route
    no_signage
Maak kennis met het open coulisselandschap van het Westerkwartier. Agrarisch gebied, waar je de oerhollandse blaarkop koeien ziet lopen, wordt afgewisseld met natuurgebied, begraasd door Schotse Hooglanders (de route loopt langs het begrazingsgebied, niet erdoor).
GPS Route
Er staan geen paaltjes in het veld dus een kaart of gps is nodig. Deze buitenrit is zeer geschikt voor menners en voert over de verharde en semi-verharde weg. Houd rekening met landbouwverkeer. Er worden in dit gebied jaarlijks een voorjaars- en een najaarsrit georganiseerd door de groep van Westerkwartier Paardenvertier. Informatie hierover kun je terug vinden op de site www.westerkwartierpaardenkwartier.nl Deze menrit is gemaakt door Els Kramer, KNHS Regioconsulent Groningen en Gini Oosterhof. Een uitgebreid verslag, compleet met foto's is te vinden op : http://www.paardensportgroningen.nl/category/verenigingen/regio-activiteiten/recreatie/
Jouw startpunt
Knooppunt
Kruisweg
Nuis

Parkeren in overleg (06-25411727) bij Paardensportcentrum Marum Kruisweg 112 9363 AG te Marum

Iets te melden?

Klopt er iets niet aan de bewegwijzering van een route? Is het routebordje bijna onleesbaar geworden? Of kom je iets anders tegen?

Meldpunt routes
Loading...