Van DIxhoornroute

's-Gravenzande, Zuid-Holland

popular
  • Afstand
    10,4 km
  • Vignet nodig
    Nee
  • Type route
    knooppunten
Dit is het eerste ruiterknooppuntnetwerk in Zuid-Holland. De naam van de route is vernoemd naar Ir. J. Dixhoorn omdat dit gebied door deze persoon is ontwikkeld in de vorige eeuw.
GPS Route
Deze route loopt door een duingebied met, in elk seizoen, een wisselend landschap. Het unieke aan deze route is dat het strand daarin is opgenomen. Wil je er een weekend weg van maken? Vakantie stalling van je eigen paard/pony is mogelijk bij Manege Noordland. Leuke indruk krijgen van de omgeving? Bekijk het fimpje van de link: https://www.youtube.com/watch?v=ipGCzqnEgXI In de Gemeente Westland loopt van slag Vlugtenburg tot halverwege de zandmotor. In dit gebied zijn paarden in de periode van 15 mei tot en met 15 september toegestaan van 19.00 – 24.00 uur en van 24.00 – 10.00 uur tussen slag Beukel en Arendsduin. Of overdag tussen 10.00 en 19.00 als het op buienrader onder de 18 graden is. Buiten deze periode is het 24 uur toegankelijk.
Jouw startpunt
Knooppunt
Strandweg
's-Gravenzande

Ruiter Recreatie Centrum Noordland Strandweg 1 2691 KE ’s-Gravenzande

Hieronder vind je verschillende plekken die je tijdens je route kan bezoeken

Iets te melden?

Klopt er iets niet aan de bewegwijzering van een route? Is het routebordje bijna onleesbaar geworden? Of kom je iets anders tegen?

Meldpunt routes
Loading...