Paard, Mens en Onderwijs (PMO)

popular
popular
popular
popular
popular
  • Plaats
    de Bult
Paard Mens Onderwijs (kortweg: PMO), zijn de praktijkopleider voor het VMBO, MBO en HBO op het gebied van de paard- en dierhouderij. Daarnaast verzorgen ze praktijktrainingen voor ruiter- en menbewijzen en organiseren ze elke zomer de welbekende Paard en Ruiter Instructie weken. Leren door doen is het motto.

Sinds kort kun je op vakantie bij deze prachtige accommodatie , met of zonder paard! het terrein sluit direct aan op de natuurgebieden De Woldberg en De Eese, en is dus zeer geschikt om heerlijke buitenritten te maken, te wandelen of te fietsen.

Tijdens je vakantie verblijf je in een van de nieuw gerenoveerde appartementen. Elk appartement beschikt over zijn eigen keuken, badkamer, zit gedeelte en slaap gedeelte. In elk appartement is gratis Wifi en beschikt over zijn eigen terras of balkon.

Je paard kan zowel in een box als in een paddock verblijven. Als bodembedekking is er stro maar tegen extra betaling kan er ook voor vlas gekozen worden. In de paddock is een waterton en een slowfeeder aanwezig waardoor het ook mogelijk is om je paard 24/7 buiten te laten.

Contactgegevens
Onderduikersweg 2A
8346 KP , de Bult - Drenthe Nederland
Navigeer naar bestemming
Routes rijden met je eigen paard?
Er liggen in Nederland talloze kilometers prachtige paardrijroutes. Op Buitenrijden.nl bieden we je inspiratie om op pad te gaan en deze routes te ontdekken.
Loading...