Ex-Equo

popular
popular
popular
popular
popular
popular
  • Plaats
    Emst
  • Soort
    bb
Ex-Equo ligt in het buitengebied van het Veluwse plaatsje Emst. Bij deze pensionstal kan je overnachten in een Mongoolse Yurt. Ex-Equo ligt op slechts enkele minuten stappen van diverse zandpaden die toegang bieden tot kilometers lange men en ruiterroutes over hei en door de bossen van de Veluwe.

De 20m2 ruimte in de knusse Yurt is rond met in het midden een kachel waarop gekookt kan worden. Tevens is er een gaspit, koelbox en basiskookgerei evenals peper, zout, koffie en thee. De toilet is in de nabijgelegen schuur. Evenals een warme douche. 

Voor je paard of pony is er een fijne box beschikbaar en er is ook mogelijkheid om gebruik te maken van de weide of paddock (in overleg). Inclusief hooi, stooisel en brok. Je tuigage en spullen kan je kwijt in een van de zadelkasten in de ruime zadelkamer.

Het dichtstbijzijnde zandpad ligt op 190m afstand van de stal en is te bereiken via een breed fietspad langs de Oranjeweg. De officiële ruiter en menroutes bestaan uit brede goed begaanbare paden die ook ideaal zijn voor paard en wagen. Diverse ruiter en menroutes door bos en hei in de directe omgeving van de accommodatie.

Contactgegevens
Oranjeweg 93
8166 JB , Emst - Gelderland Nederland
Navigeer naar bestemming
Routes rijden met je eigen paard?
Er liggen in Nederland talloze kilometers prachtige paardrijroutes. Op Buitenrijden.nl bieden we je inspiratie om op pad te gaan en deze routes te ontdekken.
Loading...