Recreatieoord Hippique

popular
popular
  • Plaats
    Westendorp
  • Soort
    camping
Professioneel met de paardensport bezig zijn, of alleen recreatief? Dat maakt bij recreatieoord Hippique niet uit. Want wat is er mooier dan een weekend, midweek of week weg met eigen paard, waarbij je alleen maar hoeft te genieten.

Recreatieoord Hippique heeft verschillende gezellige vakantiewoningen beschikbaar. De huisjes variëren van 4 tot 6 personen en zijn van alle luxe voorzien. De faciliteiten voor je paard zijn hier optimaal. Hippique vind het belangrijk dat ook jouw paard een vakantie gevoel heeft.

Er zijn twee wasplaatsen met warm en koud water, een verlichte en gedraineerde buitenbak van 20x60 meter en een van 15x20 meter. Voor je Waardevolle tuigage hebben ze een afsluitbare zadelkamer. In juni 2011 is de springtuin met een watergat op het erf gerealiseerd.

In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen prachtige buitenritten te maken. Dit zowel onder het zadel als aangespannen mogelijk. Er zijn routes aanwezig op de accommodatie, ook zijn er twee bewegwijzerde routes die vanaf het erg beginnen en eindigen. Alles voor een heerlijke vakantie samen met je paard.  

Contactgegevens
Doetinchemseweg 141
7054 BB , Westendorp - Gelderland Nederland
Navigeer naar bestemming
Recreatieoord Hippique route in Doetinchem
map markerWestendorp
21 km
Recreatieoord Hippique route in Doetinchem
Gelderland
Routes rijden met je eigen paard?
Er liggen in Nederland talloze kilometers prachtige paardrijroutes. Op Buitenrijden.nl bieden we je inspiratie om op pad te gaan en deze routes te ontdekken.
Loading...