Hoog Werveld Lodge

popular
popular
popular
popular
popular
popular
popular
popular
popular
  • Plaats
    Beugen
  • Soort
    bb
Hoog Werveld Lodge is een vakantiewoning voor twee tot maximaal 6 personen. De Lodge is direct gelegen aan natuurgebied de Vilt in Beugen, een kleine plaats in Noord Brabant. De lodge is ruim voorzien van alle gemakken. Natuurgebied de Maasheggen is op korte loopafstand bereikbaar.

De ruiterroute loopt direct langs de lodge. In de nabije omgeving (15 minuten met auto) zijn de natuurgebieden de Mookerheide, de staatsbossen in St. Anthonis, nationaal park de Maasduinen en het Reichswald te bereiken.

Hoog Werveld Lodge beschikt over twee ruime boxen van 3 bij 6 meter. De paarden kunnen overdag in het weitje of paddock achter de Lodge lopen of ze kunnen in de grote wei een stukje verderop. Je kunt je paardenspullen in een afgesloten zadelkast bewaren. De lodge beschikt over een poetsplaats met warm en koud water, een verlichtte rijbaan van 20x40 meter en er is springmateriaal aanwezig.

De lodge heeft een open keuken en woonkamer op de begane grond. De keuken is voorzien van een complete inventaris voor 6 personen met alle benodigde moderne apparatuur. Een bar aangrenzend in de keuken zodat koken gezellig wordt. De aanliggende woonkamer heeft een grote hoekbank waarin u heerlijk kunt loungen of tv kijken.

Contactgegevens
Hoog Werveld 4b
5835 CR , Beugen - Noord-Brabant Nederland
Navigeer naar bestemming
National park de Maasduinen route
map markerHeijen
22 km
National park de Maasduinen route
Limburg (NL)
Routes rijden met je eigen paard?
Er liggen in Nederland talloze kilometers prachtige paardrijroutes. Op Buitenrijden.nl bieden we je inspiratie om op pad te gaan en deze routes te ontdekken.
Loading...