B&B ’t Nieuwe Rierink

popular
popular
popular
  • Plaats
    Markelo
  • Soort
    bb
Wandelaar, ruiter, fietser of natuur liefhebber. Voor iedereen heeft ’t Nieuwe Rierink een warm welkom in de Bed & Breakfast, dichtbij water, natuur en bos. Je verblijft in een prachtige boerderij en kan samen met je paard optimaal genieten van de natuur in de Achterhoek.

Je verblijft in de recent verbouwde e sfeervol ingerichte deel van de boerderij van Mark & Merle van de Watering – van Oosten. De zeer ruime plattelandssuite heeft een slaapkamer met eigen badkamer op de 1e verdieping,  bereikbaar via een wenteltrap. Er bevind zich een 2-persoons kingsize bed en een 1-persooons bedstede in de slaapkamer.

In de nieuwe schuur bevinden zich drie ruime buitenboxen, een wasplaats met warm en koud water en ruimte om je harnachement op te hangen en eventueel rijtuig te stallen. Voor je paard of pony zijn paddocks aanwezig.  Ook is er een rijbaan beschikbaar met goede bodem.

’t Nieuwe Rierink is gelegen in het prachtige buitengebied van Markelo, tussen de landgoederen Ampsen. Westerflier en Weldam. Lochem en het kunstenaarsdorp Diepenheim liggen op steenworp afstand. Fantastische plekjes die al wandelend os te paard te bezoeken zijn.

Contactgegevens
Kooidijk 8
7475 PH , Markelo - Gelderland Nederland
Navigeer naar bestemming
Routes rijden met je eigen paard?
Er liggen in Nederland talloze kilometers prachtige paardrijroutes. Op Buitenrijden.nl bieden we je inspiratie om op pad te gaan en deze routes te ontdekken.
Loading...