PaardenWelkom tijdens de Paarden4daagse

Tijdens de Paarden4daagse zijn er verschillende PaardenWelkom ondernemers die speciaal voor de gelegenheid een mooie aanbieding hebben. Zo kan jij de 4daagse rijden vanuit een nieuwe plek! Deze acties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en lopen van 31 augustus t/m 13 september.

Pauzeplaats Paardenhotel Putten

Bij Paardenhotel Putten kan je heerlijk verblijven met je paard, urenlang rijden over de ruiterpaden en elke dag weer een nieuwe route! Ter gelegenheid van de paarden4daagse kan je van 7 tot 10 september reserveren met een mooie korting van €75,-. Informeer even naar de beschikbaarheid bij Rachel, de eigenaresse. 

Mocht je niet willen overnachten maar wel graag in de mooie omgeving van Putten willen rijden dan kan je ook goed terecht hier. Paardenhotel Putten heeft parkeergelegenheid, een poetsplaats, paddock en er kan gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Wel is vooraf aanmelden nodig.

Bij aanmelden of reserveren wel even vermelden dat het om de Paarden4Daagse gaat!

Klik hier voor meer info

Arrangement bij Domburg Holiday Resort Stables

Domburg Holiday Resort Stables, vlakbij het strand! Hier rijd jij je paarden4daagse heerlijk over de kust van Zeeland. Je verblijft samen met je paard in een prachtige nieuwe luxe accomodatie onder deskundig toezicht van Marcelle de Kam, Bondscoach Junioren en Young riders Eventing. 

Tijdens de gehele paarden4daagse kan je van dit arrangement het volgende verwachten:

- Gratis elke ochtend verse broodjes aan de deur

- Een gratis les naar wens van Marcelle de Kam

- Gratis routeboekjes

- Wat lekkers voor de paarden bij aankomst

- En natuurlijk een comfortabele overnacht voor jou én je paard. 

 

Klik hier voor meer info

De Cromvoirtse B&B in Brabant

Vanuit de Cromvoirtse B&B kan je tijden de gehele paarden4daagse boeken en mag je paard gratis overnachten! Cromvoirt ligt vlakbij de Loonse & Drunense duinen dus buitenrijmogelijkheden zijn er ruim! Ook combineer je dit goed met een uitje naar de Efteling of ga je lekker zwemmen in de recreatieplas vlakbij. 

Klik hier voor meer info

Camping Bovensbos in Limburg

Bij camping Bovensbos in Limburg zit je met je paard tussen de uitgestrekte natuur en natuurlijk ruiterpaden. Een perfecte locatie om de 4daagse vanuit te gaan rijden dus. Speciaal ter gelegenheid van de paarden4daagse sta je 3 nachten op de camping en betaal je er maar 3. 's Avonds plons je na het rijden heerlijk in het zwembad en kijk je met uitzicht op je paardjes naar de ondergaande zon. Hoe lekker klinkt dat?

Klik hier voor meer info

Loading...