Buitenrijden.nl Paarden4Daagse

Rijd vanaf 31 augustus t/m 13 september mee met de Buitenrijden.nl Paarden4Daagse. Deze Paarden4daagse kan je vanuit je eigen stal rijden of je kan een juist een nieuw gebied ontdekken door gebruik te  maken met een leuke overnachting bij een PaardenWelkom bedrijf.

Hoe doe je mee met je eigen paard? 

  • Bepaal welke 4 dagen je wilt rijden. Begin met de voorbereiding van de ritten. Hier vind je tips om je rit goed voor te bereiden.  Je mag zelf bepalen hoe lang je jouw rit wilt maken.
  • Zoek een route op Buitenrijden.nl. Er zijn al veel mooie routes maar met de routeplanner kan je ook zelf routes samenstellen.
  • Rijd 4 dagen achter elkaar een mooie buitenrit
  • Maak elke dag een leuke foto en tag het Facebook evenement van KNHS Buitenrijden of deel je foto op Instagram met #KNHSbuitenrijden. Met je foto's maak je kans toffe prijzen! 
     

Heb je geen eigen paard? 
Dan kan je meerijden met één van de buitenritten van vindjebuitenrit.nl. Deze buitenritten zijn te reserveren met 5% KNHS- ledenvoordeel op de totaal prijs van de buitenrit. Ga dus mee op buitenrit. 

 

PaardenWelkom arrangementen voor de Paarden4Daagse

Wil je een ander gebied ontdekken dan waar je normaal rijdt? Een aantal PaardenWelkom bedrijven hebben leuke arrangementen samengesteld speciaal voor de Buitenrijden.nl Paarden4Daagse. Check snel de leuke mogelijkheden. 

Deel je foto en maak kans op mooie prijzen!

Maak leuke foto's van jouw Buitenrijden.nl Paarden4daagse! Deel deze op Instragram met de #KNHSbuitenrijden. Je kan de foto's ook op Facebook delen door het  evenement Buitenrijden.nl Paarden4Daagse te taggen. Onder de gedeelde foto's verloten we de hele toffe prijzen. 

Je maakt dan kans op: 

1x de KNHS Outdoorjas t.w.v.€109,95

2x de Buitenrijden.nl Heuptas t.w.v.€25,- 

3x het KNHS Halstertouw t.w.v.€ 6,95

5x BIT minigids buitenrijden t.w.v €4,95 

1X Hoefslag lezerspakket met meerdere edities van De Hoefslag e.a. magazines

We zijn benieuwd naar jullie mooie foto's! 

Vlog Dewi Bergman

Dewi Bergman van o.a.de TREC-club Nederland gaat tijdens de Paarden4Daagse gave buitenritten maken volg haar hier haar vlogs.

Vlog Patty Casander

Patty Casander van Vindjebuitenrit.nl rijdt de Paarden4daagse mee op 4 verschillende ritten van de website. Volg haar tijdens de ritten op Facebook en op Instagram

RIVM Richtlijnen tijdens buitenrit

Houd je ook tijdens de Paarden4Daagse aan de RIVM richtlijnen. Houd 1,5m afstand van elkaar, rijd rustig en beheerst en raadpleeg de gemeente of een bepaald natuurgebied niet te druk is om het moment dat je wilt rijden. Lees hier alle tips om je aan de richtlijnen te houden. 

Loading...