Paarden Welkom voor jouw bedrijf

Zichtbaar bij ruiters & menners

Het merk Paarden Welkom is een onderdeel van het nieuwe platform Buitenrijden.nl en stimuleert het hippisch toerisme in Nederland. Aangesloten accommodaties en bedrijven aan Paarden Welkom tonen hun gastvrijheid voor paard en ruiter of menner door middel van het gevelbord Paarden Welkom.

Bedrijven die aangemeld zijn bij Paarden Welkom worden gecontroleerd op de afstand naar een route, kwaliteit van de paden, toegankelijkheid van route of paden, faciliteiten (para)ruiters/menners, parkeervoorzieningen, aanwezigheid van rustplaats, bebording van de route, haal-breng service bagage, overnachtingslocaties, voorzieningen en huisvesting voor paarden.

Aanmelden van jouw bedrijf

Zijn bij jouw bedrijf ruiters & menners meer dan welkom? En wil je jouw locatie meer onder de aandacht brengen bij de ruiters en menners. Meld je dan aan bij Paarden Welkom! 

Dan weten ruiters en/of menners: 

  • Jouw bedrijf te vinden 
  • Dat ze er terecht kunnen met hun paard 
  • Dat hun paard op een veilige manier gestald kan worden
  • Dat het hen aan niets ontbreekt
  • Ze volledig ontzorgd worden

Introductie tarief

Gedurende 2019 heeft Paarden Welkom een leuk introductie tarief. Hierdoor kan je profiteren van alle voordelen zoals zichtbaar op buitenrijden.nl een gevelbord. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Paarden Welkom, het speciale introductietarief of je aanmelden voor dit kwaliteitsmerk? Neem dan contact op met Wilma Plaisier of  Marleen Ras (accountmanager KNHS Recreatie ) via 0577-408300

Of mail naar recreatie@knhs.nl 

Loading...