Eindelijk is het weer mooi weer om buiten te rijden. Op buitenrijden.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een leuke buitenrit. Zoek mooie routes voor jou en jouw paard of vind een verzorgde buitenrit bij een manege waar je een buitenrit onder begeleiding kunt maken. Buitenrijden.nl is een initiatief van de KNHS, omdat wij buitenrijden een belangrijk onderdeel van de paardensport vinden.

Buitenrijden kan namelijk een mooie afwisseling zijn van de dagelijkse training, een perfecte manier om samen met je paard van de natuur te genieten of een goede afleiding van de uitdagingen van deze tijd. Wat betekent buitenrijden voor jou? Upload een foto's van jouw mooiste buitenrij ervaring, vertel ons erover en maak kans op toffe prijzen!

 

Foto-winactie “mijn buitenrit is…”

Win een verzorgde buitenrit of overnachting (met of zonder eigen paard!) bij Stalhouderij het Zwarte Paard, een KNHS buitenrijden pakket met leuke emmer, halstertouw en een KNHS-trainingsshirt of een tof KNHS-trainingsshirt!

Met twee stappen doe je makkelijk mee voor de prijzen. Alles wat je nodig hebt is een mooie  foto van jezelf en je paard tijdens een buitenrit en de uitleg wat buitenrijden voor jouw betekend.  

 

Stap 1) Upload je foto

Via het onderstaande formulier kan je jouw foto, samen met de uitleg wat buitenrijden voor jouw betekent naar ons toesturen. 

 

Stap 2) Plaats je foto op Instagram of Facebook

Plaats jouw foto ook op social media (Instagram of Facebook) en vertel erbij wat buitenrijden voor jouw betekent. Gebruik “mijn buitenrit is…” als start van je bericht en vermeld op Instagram de hashtag #buitenrijliefde EN #KNHSBuitenrijden en op Facebook tag je de pagina @knhsbuitenrijden in jouw foto.

 

Inzendingen zijn pas geldig als beide stappen zijn voldaan. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld. Door het inzenden van de foto geef je de KNHS toestemming dat deze foto gebruikt kan worden in de communicatie voor deze actie. Je kunt aangeven of je gegevens opgeslagen mogen worden. De actievoorwaarden vind je hier.

 

Deze winactie is gesloten.

Ik heb een paard om mee buiten te rijden

Vind de passende route voor jou en jouw paard op buitenrijden.nl

Ik wil mee op een begeleide buitenrit op een manegepaard

Vind een passende begeleide buitenrit op vindjebuitenrit.nl

Loading...