Voorjaarsaanbiedingen B&B de Heggerhoeve

In het prachtige gebied van Nationaal Park Maasduinen vindt u prachtige ruiter- en menroutes. Bovendien is er een grote rijbak bij de B&B.

Mocht je naast een mooie route te paard, behoefte hebben aan nog meer moois dan is onderstaande aanbieding iets voor jou.

Vanaf 26 maart tot 1 mei 2021 kun je bij B&B de Heggerhoeve een tweedaags- of weekendarrangement reserveren. Bij een boeking tegen het geldende tarief, ontvang je per persoon een toegangskaart gratis voor een bezoek aan de Kasteeltuinen. 

De Kasteeltuinen (www. kasteeltuinen.nl) zijn gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg. Het is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Bekijk hier het profiel van PaardenWelkom locatie de Heggerhoeve.

Laat je paard gratis overnachten!

Rondom het Paasweekend (geldig van 01 april t/m 6 april) kunt u een arrangement boeken, samen met uw paard. Normaal kost een overnachting voor uw paard € 17,50. Nu mag uw paard gratis verblijven (inclusief weidegang, hooi en stal) tijdens uw verblijf in genoemde periode!

Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Bekijk hier het profiel van PaardenWelkom locatie de Heggerhoeve.

Paasaanbieding Golfbaan Maasduinen

Tussen Arcen en Wellerlooi ligt een zeer toegankelijke, gastvrije en laagdrempelige golfbaan. Golfbaan Maasduinen heeft negen prachtige holes. De holes, par 3 en par 4, zijn gevarieerd met bunkers en waterpartijen, waardoor alle negen holes van Maasduinen een grote uitdaging blijken te zijn voor iedere golfer.

Bij een boeking in het Paasweekend ontvangt u per overnachting een dagabonnement voor Golfbaan Maasduinen per persoon gratis. Met een dagabonnement kunt u tijdens de openingstijd van de golfbaan onbeperkt golfen op deze mooie PAR 3 en 4 Golfbaan.

Bekijk hier het profiel van PaardenWelkom locatie de Heggerhoeve.

Loading...