De mooiste routes in video

Samen met HV POLO willen we jou inspireren met de mooiste ruiterpaden en routes. Deze routes moet je gereden hebben! Daarom brengt het team van HV Polo de mooiste routes voor jou in beeld. Ken jij een route die niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten.

Midden-Limburg

In Nationaal Park de Meinweg is er een ruiter- en mennetwerk aangelegd. Hierdoor kun je eenvoudig je eigen route samenstellen en een heerlijke buitenrit met je paard maken over speciale zandige ruiterpaden. Twee Paarden Welkom accomodaties zitten bij deze route Paardenpension Jagershof en  Restaurant Venhof

Midden Veluwe

In de video nemen we je mee naar de uitgestrekte bossen van de Midden Veluwe. Hier ligt 200 kilometer aan ruiter- en menpaden op je te wachten. Je kunt door een uitgebreid knooppuntennetwerk je geheel eigen route bepalen. Wil je ook gaan rijden? Bekijk de zandverstuiving ruiter & menroute en bekijk de bosroute ruiter & menroute. Wil je de route rijden en blijven overnachten bekijk dan de mogelijkheden het Paardenhotel Cantharel

De Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een gebied met veel verscheidenheid: bos, maïsvelden en open velden. Dit alles maakt het een genot om hier te rijden. 

De Hollandse Duinen

De Hollandse Duinen liggen tussen Scheveningen en Noordwijk en je kan er prachtig paardrijden. De ruiterpaden zijn vrij toegankelijk zonder betaling van penningen. 

De Soesterduinen

In De Soesterduinen is een ruiterpad van maar liefst 18 km en een menroute van 37 km. Geniet mee van de schitterende duinen. Bekijk de mooie route om deze te rijden!

De Holterberg

De Holterberg is onderdeel van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het glooiende landschap van de Sallandse Heuvelrug is gevormd in de voorlaatste ijstijd. Bekijk de mooie route om deze te rijden!

Het Amsterdamse bos

Het Amsterdamse Bos heeft een ruiterpad van maar liefst 21,5 km. Ook biedt het bos speelweiden, polders, vijvers en nog veel meer. Er is altijd wel wat te zien!

Schoorl

De duinen in Schoorl zijn de hoogste en de breedste van Nederland. Ook is er een ruiterpad van maar liefst 30km. Geniet van het sprookjesachtige bos en het heerlijke strand!

Groengebied Amstelland

Het mooie Groengebied Amstelland  bestaat uit maar liefst 127 hectare. Mensen komen er om te fietsen, varen, paard te rijden en voor nog veel meer. Er is genoeg moois om te ontdekken!

De Loonse en Drunense Duinen

Vandaag zijn we in de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Het gebied was vroeger in gebruik als militair oefenterrein, tegenwoordig kan je er de mooiste tochten maken. 

De Drentse Hondsrug

Rij mee in De Hondsrug, een uniek park dat is ontstaan in de ijstijd. Het gebied kent in totaal 70 kilometer aan paden en bevat alle elementen voor spectaculaire rit zoals (spook)bos, hei, water, hunebedden en zelfs een krater. 

Loading...