Strandrit Zeeland op betrouwbare paarden

popular
 • Plaats
  Vrouwenpolder
 • Soort
  Strand
 • Tijdsduur
  75 min
 • Moeilijkheidsgraad
  Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
Han Wattel biedt een strandrit aan op betrouwe paarden. Voor beginnende ruiters een perfecte rit om voor het eerst een strandrit te maken

Voor dat de rit start wordt er per ruiter afgestemd wat hij wil en kan. Met deze afstemming heb je een fijne buitenrit die bij jou past. De strandrit is zeer geschikt voor de beginnende ruiter.

De stal is slechts op 750 meter van het strand verwijderd. Het is een mooi en breed strand. Tijdens de rit wordt ook gekeken of er een drafje kan worden gedaan.

Ook als gevorderde ruiter kan je goed terecht op deze buitenrit. Je rijdt dezelfde route over het strand. Uiteraard wordt er dan op het strand gegaloppeerd. De rit duurt 75 min. Met het oog op paardenwelzijn wordt een maximum gewicht gehanteerd van 80 kilo.  

Contactgegevens
Fort den Haakweg 24a
4354 NG, Vrouwenpolder - Zeeland
Navigeer naar bestemming
Deze tekst moet nog even worden aangeleverd door KNHS.
Deze tekst moet nog even worden aangeleverd door KNHS.
Ruiters vanaf 12 jaar en ouder met veel rijervaring kunnen mee op deze buitenrit. Deze buitenrit is voor de gevorderde ruiter en dat betekent dat er goed doorgereden wordt in de drie verschillende gangen. Je bent een gevorderde ruiter als je momenteel veel rijdt en vaker een buitenrit maakt. Deze rit is van 14.00-15.30 uur
Loading...