Jouw paard Beter Begrijpen met Bo

Bit&Cap en Buitenrijden.nl organiseren samen het kennisevent ‘Jouw paard beter begrijpen’ met Bo Kasbergen. Het kennisevent vindt plaats op 29 april (+/- 18:30 t/m 21:30 uur) bij het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

 

Het wordt een interactief en educatief avondprogramma, waarbij Bo zijn kennis en expertise in de praktijk brengt en toelicht. Vragen vanuit het publiek worden gewaardeerd! Er komen onder andere twee paarden met verschillende ‘problemen’ in de baan. Zij hebben voorafgaand een wekenlang traject gevolgd. Tijdens het kennisevent laat Bo zien hoe hij te werk is gegaan en wat daarvan het resultaat is. Want elke verandering begint bij het begrijpen van jouw paard!

Wie is Bo?
Bo Kasbergen is gespecialiseerd op het gebied van het werken en oplossen van ‘probleem’ paarden en het beleren van jonge paarden. Zijn passie is het creëren van vertrouwen en het herstellen van de communicatie tussen paard en ruiter, zodat er (weer) begrip is voor elkaar en er weer een echte combinatie gevormd kan worden.

Bo benadert zijn paarden met veel rust, hij neemt de tijd en begint vaak met grondwerk. Door grondwerk leer je een paard feilloos aanvoelen, dezelfde taal te spreken en je geeft het paard de ruimte om zijn behoeftes te uiten. Net als bij gezonde relaties is communicatie ook bij het werken met paarden het uitgangspunt. Het lijkt logisch, maar wordt onbewust vaak toch onderschat. Als een paard niet reageert zoals gewenst, is de kans groot dat het niet op de juiste manier gevraagd wordt. Maar hoe doe je dat dan wel? Daar vertelt Bo graag over tijdens het kennisevent!

 

Tickets
Wil jij jouw paard beter leren begrijpen of ben je benieuwd hoe je de communicatie met jouw paard kan verbeteren? Reserveer dan jouw ticket(s) Ben je lid van de KNHS vul dan jouw lidmaatschap nummer in en de kortingscode: KNHSlid-1! Bestel de ticket(s) hier:

https://www.paardenkennisevenement.nl/?utm_source=buitenrijdenblog&utm_medium=Refferal&utm_campaign=CampagneBuitenrijden

Loading...